S3 - Duplicate Timelines Bug

New features and a new user interface.

Moderators: simonB, nick, RichterMC, florent, Ben

Post Reply
EVOLVEINSTALL
Experienced Forumor
Posts: 59
Joined: Wed Jun 21, 2017 5:46 pm

S3 - Duplicate Timelines Bug

Post by EVOLVEINSTALL »

https://youtu.be/V9tHlFn_qW0

As you can see, I Duplicate a Timeline Block - Applied to all blocks
The 1st block of the segment is faded after all Duplicates were inputted
I changed the Fixture order via Master - and the scene is created in Master
I rebuilt the effect after the fixture order change, as it didn't apply the changes to existing chases - This shouldn't happen!

So 1 of the Duplicates has returned back to the original Fixture order
EVOLVEINSTALL
Experienced Forumor
Posts: 59
Joined: Wed Jun 21, 2017 5:46 pm

Re: S3 - Duplicate Timelines Bug

Post by EVOLVEINSTALL »

EVOLVEINSTALL
Experienced Forumor
Posts: 59
Joined: Wed Jun 21, 2017 5:46 pm

Re: S3 - Duplicate Timelines Bug

Post by EVOLVEINSTALL »

These are all Copy and Pastes..Duplicates.

Can see that 1 effects block hasn't changed from the change of fixture order like others. Its not the 1st block which was 1st created, its a copy.
Post Reply